Sähköinen taloushallinto Turku - Tuo taloushallintosi nykyaikaan

Yritysten taloushallinto ja erilaiset ilmoituspalvelut sähköistyvät niin nopeasti, että kyydissä voi olla vaikea pysyä

Kuukausittaisen kirjanpidon mapit paisuvat, lasku- ja tositepaperit ovat kateissa juuri kiireisimmällä hetkellä ja verottajakin edellyttää sähköistä asiointia. Paperipinoista ja postitusrumbasta olisi mukava päästä eroon. On selvää, että sähköinen myynti- ja ostoreskontra houkuttaa.  


Muutos kuitenkin mietityttää.

  • Mitä jos järjestelmät eivät toimikaan?
  • Vaaditaanko siirtymään valtavasti aikaa ja resursseja?
  • Mistä tiedän mikä sopii juuri minun yritykselleni? 
  • Miten uusi järjestelmä toimii kuukausittaisessa kirjanpidossa nyt ja tulevaisuudessa?

Muutos on harvoin täysin pehmeä ja jokainen yritys on erilainen. Siirryttäessä sähköiseen taloushallintoon tai päivitettäessä yrityksen nykyisiä järjestelmiä törmätään lähes aina jonkinlaisiin ongelmiin. Pahimmassa tapauksessa työpäivät kuluvat ongelmia ratkoessa ja tukipyyntöjä palveluntarjoajalle lähetellessä. Samaan aikaan pitäisi kuitenkin kyetä keskittymään yrityksen omaan liiketoimintaan. Voi kuulostaa siltä, että on turvallisinta pysytellä vain paperitositteissa tai vanhassa järjestelmässä. Sähköinen taloushallinto ja modernit pilvipalvelujärjestelmät ovat kuitenkin tulleet jäädäkseen ja vähitellen siirtymä on pakko tehdä. 

Sähköinen taloushallinto: lue hyödyistä

Ethän jää yksin pohtimaan mahdollisia haasteita, ongelmia tai ratkaisujen sopivuutta. Me tarjoamme sinulle kaiken ammattitaitomme ja 30 vuoden kokemuksen hankintakonsultoinnista, jotta yrityksesi onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla löytämään juuri sopivan ratkaisun ja siirtymään siihen ilman ongelmia. Me olemme sinulle tilitoimistokumppani, joka hoitaa yhteyden järjestelmän palveluntarjoajaan, auttaa yritystäsi ottamaan uuden järjestelmän käyttöön ja opettaa sinulle käytännössä miten sitä käytetään. Meidän mielestämme tilitoimisto on palveluyritys, joten tarjoamme sinulle tarvittaessa tukea paikanpäällä nopeasti ja autamme aina, kun yrityksesi sitä tarvitsee. 

Palvelumme ei rajoitu vain uuden järjestelmän käyttöönottoon, vaan täyden palvelun tilitoimistona hoidamme uusilla järjestelmillä kuukausittaisen kirjanpidon, tilinpäätökset, palkanlaskennan ja kausi-ilmoitukset. Tarvittaessa tarjoamme taloudellista konsultointia liittyen veroasioihin tai analyyseihin. 


Miksi tämä kaikki on rahanarvoista?

  • Sähköinen myynti- ja ostoreskontra nopeuttaa ja helpottaa kuukausittaista rutiinityötä
  • Sinulla on jatkuvasti asiantunteva ja luotettava kumppani
  • Raportointivelvollisuudet täyttyvät 
  • Ei enää katoavia kuitteja
  • Kirjanpitäjäsi tuntee taloushallinnon järjestelmäsi alusta alkaen
  • Voit keskittyä olennaiseen eli yrityksesi liiketoimintaan

Digitaalinen taloushallinto ja modernit pilvipalvelujärjestelmät ovat tulleet jäädäkseen ja vähitellen niihin on pakko siirtyä. Mikset tekisi sitä heti parhaan mahdollisen kumppanin kanssa? Olemme sinun yrityksellesi täydellinen kumppani yrityksesi talouden hallintaan ja taloushallintosi moderniin digitalisointiin. Turunmaan Laskenta hoitaa yritysten taloushallintoa ja tietojärjestelmien hankintakonsultointia jo vuosikymmenten kokemuksella sekä ammattitaidolla.  

Sähköinen taloushallinto Turku

Ota rohkeasti yhteyttä!