Kuitit ja matkalaskut ojennukseen

Kun taloushallinto on jo muilta osin sähköistetty ja toimiston mappirivistöt hävinneet, kuitit ovat edelleen hukassa ja matka- ja kululaskujen käsittely aiheuttaa päänvaivaa. Onneksi nykyään myös kuitit voi toimittaa kirjanpitoon nykyaikaisilla välineillä ja matka- ja kululaskujen käsittelyyn on helppoja tapoja. Turunmaan Laskenta suosittelee kuittien ja matkalaskujen nykyaikaiseen hallintaan eTasku ja Visma.net Expense palveluita. Näiden järjestelmien avulla pääset eroon jatkuvasti kuittitulvasta ja tiedot voidaan toimittaa suoraan tilitoimistolle ja kirjanpitoon.


eTasku tuo yrityksesi viimeisetkin palaset paperittomaan aikakauteen

Erityisesti pienelle yritykselle soveltuva ja helppokäyttöinen palvelu kuittien ja matkalaskujen hoitamiseen tilitoimistosi kanssa. Voit kuvata kuitin älypuhelimellasi ja eTasku lähettää sen kirjanpitäjälle automaattisesti. Tositteet ja matkalaskut kerääntyvät pilvipalveluun, jolloin hallinta on helppoa. Kirjanpitäjä löytää kaikki tositteet ja tiedot yhdestä paikasta ja se on säästöä yrityksellesi ja tilitoimistolle.

Visma.net Expense on markkinoiden nykyaikaisin järjestelmä matka- ja kululaskujen käsittelyyn

Ota kuva kuitista mobiilisovelluksella, kirjaa kulu tai matka ja lähetä lasku hyväksyntään. Hyväksyjä saa ilmoituksen laskusta ja voi hyväksyä tai hylätä sen yhdellä klikkauksella. Lasku etenee suoraan valitun prosessin mukaisesti joko palkanlaskentaan tai maksatukseen ja kirjanpitoon. Laskut kirjautuvat pilveen ja voit unohtaa paperilaput ja sähköpostit. Matka- ja kululaskut kuitteineen löytyvät yhteisestä ohjelmistosta, jossa käyttäjät voivat seurata laskujensa kulkua reaaliajassa.

Tutustu eTaskuun tai Visma.net Expenseen tai ole yhteydessä meihin, niin tuomme kuitit ja matkalaskut nykyaikaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!