Palkanlaskenta, veroasiat ja muut tilitoimistopalvelut Turun seudulla

Tuntuvatko tulos- ja taselaskelmat vierailta? Miksi kirjanpito ei kerro mitään kassavirrasta?


Turunmaan Laskenta
Palvelukartta

Turunmaan Laskenta tarjoaa tilitoimistopalveluita, kuten kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja neuvontaa veroasioissa, yli 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme saavat meiltä asiantuntevaa palvelua, johon sisältyvät sekä toistuvat kirjaus- ja raportointirutiinit että yritystoiminnan suunnitteluun ja seurantaan liittyvät toimeksiannot. Tarjoamme vankkaa osaamista myös sähköisen taloushallinnon käyttöönotossa ja soveltamisessa. 

Mitä on kirjanpito ja millaista kirjanpitoa me tarjoamme?

Enemmän kirjanpidosta »


Monipuolisia palveluita luotettavasti ja kokemuksella 

Tilitoimistomme tarjoaa monipuolisia ja luotettavia palveluita, jotta yrityksesi kirjanpito  hoidetaan asiantuntevasti, täsmällisesti ja lakisääteisesti. Jokainen yritys ja tilanne on erilainen, joten selvitämme taloushallinnon tarpeesi ja tarjoamme vain tarpeellisia palveluita ja sovelluksia. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja rehellistä. Emme laskuta turhasta tai piilota kustannuksia isojen könttäsummien taakse. Laskutus perustuu aina todelliseen asiantuntijatyöhön, asiakkaan kanssa sovittuihin kuukausisopimuksiin tai halutessasi vaikka perinteiseen tunti- ja tositeperusteiseen laskutukseen.

Tutustu tarkemmin tilitoimistopalveluihimme

Lisää tilitoimistopalveluistamme »


Asiakaslähtöistä ja joustavaa tukea

Tarjoamme aina asiantuntevaa apua ja neuvoja kaikissa kirjanpidon asioissa. Veroasiat, uusien ilmoituspalveluiden käyttö tai vaikka palkanlaskennan kysymykset, meiltä saat apua ja tukea. Nykyaikaiset taloushallinnon ohjelmistot helpottavat ja nopeuttavat päivittäisten rutiinitöiden hoitamista ja säästävät kallisarvoista aikaa. Niiden käyttö vaatii kuitenkin opettelua ja perehdytystä. Turunmaan Laskenta tarjoaa apua ja tukea paikanpäällä tai etänä asiakkaan tarpeiden mukaan. Meidän tavoitteenamme on, että yrityksesi siirtymä uusiin sovelluksiin tapahtuu mahdollisimman helposti ja nopeasti. 

Kiinnostuitko sähköisestä ja modernista taloushallinnosta?

Tutustu sähköisen taloushallinnon ratkaisuihin »


Tarjoamme tilitoimistopalvelu mm. Turussa, Turun lähialueilla sekä Vakka-Suomessa.

Hoidamme velvoitteet ajallaan, tunnemme lainsäädännön ja huolehdimme asiakkaamme laskentatoimesta luottamuksella ja ammattitaidolla.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja tarjoamme laadukasta kirjanpitoa ja laskentatoimen hoitamista asiantuntevin resurssein.
 
Kysy lisää tilitoimistopalveluistamme!

Ota yhteyttä »

Tarjoamme myös tietojärjestelmien hankintakonsultointia.