Kirjanpito Turku

Kirjanpito – elämyksiä ja jännitystä? Emme tarjoa sellaista. Kirjanpidon ei pitäisi aiheuttaa yrittäjälle ylimääräisiä ongelmia tai viedä kaikkea huomiota varsinaiselta liiketoiminnalta. Hyvä ja luotettava kirjanpito on asiantuntevaa, täsmällistä ja lakisääteistä.

Kaipaatteko lisää täsmällisempää tietoa?

Jotta yritys kykenee maksamaan veronsa oikein ja ajallaan sekä tuottamaan hyväksyttävän tilinpäätöksen, lakisääteinen kirjanpito on välttämätön. Hyvällä kirjanpidolla saavutetaan kuitenkin myös paljon muuta, sillä sen avulla tuotetaan yritykselle täsmällistä tietoa esimerkiksi liiketoiminnan kannattavuudesta, kassavirrasta ja kulurakenteesta. Kirjanpito kannattaa tehdä ammattitaitoisesti, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty.

Kirjanpito Turku - nykyaikaista palvelua

Kirjanpito kehittyy jatkuvasti ja yrittäjän kannalta positiiviseen suuntaan. Uudet sähköiset järjestelmät antavat pk-yrityksille mahdollisuuden toteuttaa kirjanpitonsa joustavasti ja monipuolisemmin kuin koskaan ennen. Hyvän tilitoimistokumppanin kanssa pk-yrittäjä toteuttaa kuukausittaista kirjanpitoa modernisti ja juuri niin räätälöidysti kuin yrityksen tilanne edellyttää.

Oli kyse sitten reskontrasta, palkanlaskennasta, matkalaskuista tai kuiteista, nykyisillä järjestelmillä on mahdollista päästä pysyvästi eroon kuittirumbasta ja hyllyyn kertyvistä mapeista. Samalla yrittäjä voi kuitenkin nukkua yönsä rauhassa, sillä tilitoimisto varmistaa, että kirjanpidon lakisääteiset edellytykset täyttyvät. Turunmaan Laskenta varmistaa aina, että asiakkaan veroasiat ovat hoidossa, kuukausittaiset ilmoitukset ajan tasalla ja palkanlaskenta tehty oikein, tehtiin yrityksen kirjanpitäminen sitten kokonaan sähköisesti tai perinteisesti paperimuodossa.

Kassavirran seuranta ja analyysit

Kirjanpito Turku - Kassavirran seuranta esimerkki ja analyysi

Monelle riittää vain perinteinen liikekirjanpito ja tilinpäätöksen teko. Laadukkaan kuukausikirjanpidon ansiosta on mahdollista toteuttaa myös selkeitä yrityksen liiketoimintaa auttavia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi kassavirran seurantaa ja erilaisia analyysejä. Näiden tarkoituksena on toimia kuukausittaisen kirjanpidon ja laskutuksen rinnalla jatkuvana tukena ja apuna liiketoiminnan pyörittämisessä.

Toimivan kassavirran seurannan avulla yrityksellä on koko ajan tiedossa tiliensä menot ja tulot, jolloin myös tulevien viikkojen tilanne on helpompi hahmottaa ja yritys voi suunnitella paremmin esimerkiksi hankintojaan ja saada selvyyden siihen miksi hyvä tulos ei tunnu heti realisoituvan tiliotteella.

Erilaisten analyysien avulla kokenut henkilökuntamme pystyy selvittämään mm. yrityksen kulurakennetta, vieraan pääoman kustannuksia, osingon jakamista ja yrityksen maksukykyä. Perinteisen rutiinikirjanpidon ohella voimme näin tarjota yrityksellenne tukea niin isoihin kuin pienempiinkin päätöksiin.  

Tilaa kirjanpito ammattitaitoiselta tilitoimistolta

Tilitoimisto Turku palvelee myös Turun lähialueilla sekä Vakka-Suomessa. Sähköinen taloushallinto on myös meidän erityisosaamistamme.

Hoidamme velvoitteet ajallaan, tunnemme lainsäädännön ja huolehdimme asiakkaamme laskentatoimesta luottamuksella ja ammattitaidolla.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja tarjoamme laadukasta kirjanpitoa ja laskentatoimen hoitamista asiantuntevin resurssein.

Ota yhteyttä »