Kirjanpito Turku

Turunmaan Laskenta tarjoaa asiantuntevaa, täsmällistä ja lakisääteistä kirjanpitoa.

Kirjanpito – elämyksiä ja jännitystä!? Emme tarjoa sellaista. Kirjanpidon ei pitäisi aiheuttaa yrittäjälle ylimääräisiä ongelmia tai viedä kaikkea huomiota varsinaiselta liiketoiminnalta. Hyvä ja luotettava kirjanpito on asiantuntevaa, täsmällistä ja lakisääteistä.

Kaipaatteko enemmän ja täsmällisempää tietoa?

Jotta yritys kykenee maksamaan veronsa oikein ja ajallaan sekä tuottamaan hyväksyttävän tilinpäätöksen, lakisääteinen kirjanpito on välttämätön. Hyvä kirjanpito tarjoaa kuitenkin myös paljon muuta, sillä sen avulla tuotetaan yritykselle täsmällistä tietoa esimerkiksi liiketoiminnan kannattavuudesta, kassavirrasta ja yrityksen kulurakenteesta. Sen vuoksi kirjanpito kannattaa tehdä ammattitaitoisesti, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty.

Kirjanpito Turku - nykyaikaista palvelua

Kirjanpito kehittyy jatkuvasti ja yrittäjän kannalta positiiviseen suuntaan. Uudet sähköiset järjestelmät antavat pk-yrityksille mahdollisuuden toteuttaa kirjanpito joustavasti ja monipuolisemmin kuin koskaan ennen. Hyvän tilitoimistokumppanin kanssa pk-yrittäjä toteuttaa kuukausittaista kirjanpitoa modernisti ja juuri niin räätälöidysti kuin yrityksen tilanne edellyttää. Oli kyse sitten reskontrasta, palkanlaskennasta, matkalaskuista tai kuiteista, nykyisillä järjestelmillä on mahdollista päästä pysyvästi eroon kuittirumbasta ja hyllyyn kertyvistä mapeista. Samalla yrittäjä voi kuitenkin nukkua yönsä rauhassa, sillä tilitoimisto varmistaa, että kirjanpidon lakisääteiset edellytykset täyttyvät. Turunmaan Laskenta varmistaa aina, että asiakkaan veroasiat ovat hoidossa, kuukausittaiset ilmoitukset ajan tasalla ja palkanlaskenta tehty oikein, tehtiin yrityksen kirjanpito sitten kokonaan sähköisesti tai perinteisesti paperimuodossa.

Kassavirran seuranta ja analyysit

Kirjanpito Turku - Kassavirran seurannan esimerkki ja analyysi

Monelle riittää, että kirjanpito on vain perinteistä liikekirjanpitoa ja tilinpäätöksen tekoa. Laadukkaan kuukausikirjanpidon ansiosta on mahdollista toteuttaa myös selkeitä yrityksen liiketoimintaa auttavia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi kassavirran seurantaa ja erilaisia analyysejä. Näiden tarkoituksena on toimia kuukausittaisen kirjanpidon ja laskutuksen rinnalla jatkuvana tukena ja apuna liiketoiminnan pyörittämisessä.

Toimivan kassavirran seurannan avulla yrityksellä on koko ajan tiedossa tiliensä menot ja tulot, jolloin myös tulevien viikkojen tilanne on helpompi hahmottaa ja yritys voi suunnitella paremmin esimerkiksi hankintojaan ja saada selvyyden siihen miksi hyvä tulos ei tunnu heti realisoituvan tiliotteella.

Erilaisten analyysien avulla kokenut henkilökuntamme pystyy selvittämään mm. yrityksen kulurakennetta, vieraan pääoman kustannuksia, osingon jakamista ja yrityksen maksukykyä. Perinteisen rutiinikirjanpidon ohella voimme näin tarjota yrityksellenne tukea niin isoihin kuin pienempiinkin päätöksiin.  

Tilaa kirjanpito ammattitaitoiselta tilitoimistolta

Tarjoamme tilitoimistopalveluitamme mm. Turussa ja Turun lähialueilla sekä Vakka-Suomessa.

Hoidamme velvoitteet ajallaan, tunnemme lainsäädännön ja huolehdimme asiakkaamme laskentatoimesta luottamuksella ja ammattitaidolla.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja tarjoamme laadukasta kirjanpitoa ja laskentatoimen hoitamista asiantuntevin resurssein.
 
Kirjanpito Turku - Kysy lisää!

Ota yhteyttä »