Tilitoimisto Turku

Turunmaan Laskenta tarjoaa tilitoimistopalveluita yli 30 vuoden kokemuksella ja osaavalla henkilökunnalla

Tilitoimistomme tarjoaa palveluita monipuolisesti yrityksesi vaatimusten mukaan. On yrityksesi tarpeina sitten osto- ja myyntireskontran hoitaminen sähköisesti, pelkkä kuukausikirjanpito tai taloushallinnon ulkoistaminen kokonaan, tilitoimistopalvelumme pystyy vastaamaan vaatimuksiinne. Käsittelemme aineistonne joko kokonaan sähköisenä palveluna tai perinteisesti paperimuodossa. Voimme tarjota juuri teidän yrityksellenne räätälöidyn paketin.

Tilitoimisto Turku - Miksi valitsisit meidät?

Turunmaan Laskenta on pieni ja itsenäinen tilitoimisto varustettuna yli 30 vuoden kokemuksella ja osaavalla henkilökunnalla. Tilitoimistopalvelumme etuna on joustavuus, luotettavuus sekä modernit monikäyttöiset ohjelmistot. Tilitoimistomme periaatteisiin kuuluu myös, että uusia palveluita ja ominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön tai tarpeen vähentyessä poistaa käytöstä joustavasti. Laskutusperusteemme on selkeä ja realistinen. Tilitoimistopalveluidemme hinnoittelu on läpinäkyvää ja asiakkaamme saa aina tietää mitä hintaan sisältyy, mihin laskutuksemme perustuu ja mitä esimerkiksi sähköisen ostoreskontran lisääminen sopimukseen maksaa.

Miten palvelu meidän kanssamme käytännössä toimii?

Koska olemme pieni tilitoimisto, pyrimme joustavuuteen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tositteiden vastaanotosta aina kuukausittaiseen raportointiin asti tarjoamme monipuolisesti vaihtoehtoja taloushallinnon toteuttamiseen.  

Tilitoimisto Turku - palvelujen kuvaaja

Nykyaikaiset järjestelmät

Tilitoimistomme palveluihin kuuluvat nykyaikaiset järjestelmät, joilla taloushallinnon toteuttaminen on edullisempaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen. Käytössämme on mm. Visma Fivaldin sähköinen ostolaskujen kierrätys ja sähköinen myyntilaskutus järeämpänä tilaustenkäsittelynä tai kevyempänä WebLaskutuksena. Matkalaskujen ja kuittien hoitamiseen tarjoamme esimerkiksi erittäin toimivaa eTasku -palvelua tai markkinoiden nykyaikaisinta matka- ja kululaskujen käsittelyyn suunniteltua Visma.net Expense-palvelua.

Koulutettu henkilökuntamme ja yli 30 vuoden kokemus taloushallinnosta, erilaisista ohjelmistoista ja tietojärjestelmien hankintakonsultoinnista takaavat myös sen, että kykenemme hallitsemaan ja ottamaan käyttöön monipuolisesti niin uusia kuin vanhempiakin järjestelmiä aina kevyemmistä ohjelmistoista raskaisiin ERP-ratkaisuihin asti ja antamaan tukea etänä tai paikan päällä niiden käyttämisessä teidän tarpeidenne mukaan.

Tilitoimistomme palveluihin kuuluvat mm.

  • Liikekirjanpito
  • Kassavirran seuranta
  • Tilinpäätökset
  • Veroasiat
  • Palkanlaskenta 
  • Laskutuspalvelut
  • Analyysit

Tilitoimistomme tarjoaa palveluita mm. Turussa ja Turun lähialueilla sekä Vakka-Suomessa.

Hoidamme velvoitteet ajallaan, tunnemme lainsäädännön ja huolehdimme asiakkaamme laskentatoimesta luottamuksella ja ammattitaidolla.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja tarjoamme laadukasta kirjanpitoa ja laskentatoimen hoitamista asiantuntevin resurssein.
 
Tilitoimisto Turku - Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä »