Tilitoimisto Turku

Tilitoimisto Turku - Turunmaan Laskenta on tarjonnut ammattitaitoista tilitoimistopalvelua jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan.

Tilitoimistomme Turussa tarjoaa palveluita monipuolisesti yrityksesi vaatimusten mukaan. On yrityksesi tarpeina sitten osto- ja myyntireskontran hoitaminen sähköisesti, pelkkä kuukausikirjanpito tai taloushallinnon ulkoistaminen kokonaan, tilitoimistopalvelumme pystyy vastaamaan vaatimuksiinne. Käsittelemme aineistonne joko kokonaan sähköisenä palveluna tai perinteisesti paperimuodossa. Voimme tarjota juuri teidän yrityksellenne räätälöidyn paketin.

Tilitoimisto Turku - miksi valitsisit meidät?

Turunmaan Laskenta on pieni ja itsenäinen tilitoimisto varustettuna yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja osaavalla henkilökunnalla. Tilitoimistopalvelumme etuna on joustavuus, luotettavuus sekä modernit monikäyttöiset ohjelmistot. Tilitoimistomme periaatteisiin kuuluu myös, että uusia palveluita ja ominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön tai tarpeen vähentyessä poistaa käytöstä joustavasti. Laskutusperusteemme on selkeä ja realistinen. Tilitoimistopalveluidemme hinnoittelu on läpinäkyvää ja asiakkaamme saa aina tietää mitä hintaan sisältyy, mihin laskutuksemme perustuu ja mitä esimerkiksi sähköisen ostoreskontran lisääminen sopimukseen maksaa.

Ota yhteyttä »

Miten palvelu kanssamme käytännössä toimii?

Olemme pieni tilitoimisto, joka pyrkii joustavuuteen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme monipuolisesti vaihtoehtoja taloushallinnon toteuttamiseen aina tositteiden vastaanotosta kuukausittaiseen raportointiin asti.

Tilitoimisto Turku - palvelujen kuvaaja

Nykyaikaiset järjestelmät

Turun tilitoimiston palveluihin kuuluvat nykyaikaiset järjestelmät, joilla taloushallinnon toteuttaminen on edullisempaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen. Käytössämme on mm. Visma Fivaldin sähköinen ostolaskujen kierrätys ja sähköinen myyntilaskutus järeämpänä tilaustenkäsittelynä tai kevyempänä WebLaskutuksena. Matkalaskujen ja kuittien hoitamiseen tarjoamme esimerkiksi erittäin toimivaa eTasku -palvelua tai markkinoiden nykyaikaisinta matka- ja kululaskujen käsittelyyn suunniteltua Visma.net Expense-palvelua.

Koulutettu henkilökuntamme ja yli 30 vuoden kokemus taloushallinnosta, erilaisista ohjelmistoista ja tietojärjestelmien hankintakonsultoinnista takaavat myös sen, että kykenemme hallitsemaan ja ottamaan käyttöön monipuolisesti niin uusia kuin vanhempiakin järjestelmiä aina kevyemmistä ohjelmistoista raskaisiin ERP-ratkaisuihin asti ja antamaan tukea etänä tai paikan päällä niiden käyttämisessä teidän tarpeidenne mukaan.

Tilitoimisto Turku - palveluihimme kuuluvat mm:

  • Liikekirjanpito
  • Kassavirran seuranta
  • Tilinpäätökset
  • Veroasiat
  • Palkanlaskenta 
  • Laskutuspalvelut
  • Analyysit

Lue lisää kirjanpidosta »


Ota yhteyttä ammattitaitoiseen ja palvelualttiiseen tilitoimistoon

Tilitoimisto toimii myös lähikunnissa ja koko Vakka-Suomessa mm. paikakunnilla Turku, Raisio, Kaarina, Masku, Mynämäki, Laitila, Vehmaa, Uusikaupunki ja Taivassalo.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että hoidamme yrityksenne kirjanpidon, laskentatoimen ja muut tilitoimistopalvelut ajallaan ja ammattitaidolla ajantasaisen lainsäädännön mukaan.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä »